Română      Русскии


03.06.2021
COPIII, ÎN DIALOG DESCHIS CU AUTORITĂȚILE, PROFESORII ȘI PĂRINȚII DESPRE O ȘCOALĂ FĂRĂ BULLYING
25.05.2021
Peste 3000 de elevi vor beneficia de programul inovativ JOBOTECA
21.05.2021
Lansarea proiectului JOBOTECA, un program pentru adolescenți și tineri
06.05.2021
„Explozie de emoții” pe Viber! Exprimă-ți emoțiile în comunicarea cu cei dragi prin stickerele colorate realizate de UNICEF și Terre des hommes Moldova
29.04.2021
Siguranța copiilor depinde direct de acțiunile sau inacțiunile noastre

 

Prima pagină  »  Proiecte  »  Proiecte curente
PROIECTE CURENTE
Proiectul „Child Protection Hub pentru Europa de Sud-Est (ChildHub) - Centrul Regional de Resurse”

Child Protection Hub pentru Europa de sud-est sau ChildHub (Platforma pentru Protecția Copilului/Centrul Regional de Resurse) este o inițiativă regională care promovează îmbunătățirea continuă a practicilor și politicilor de protecție a copilului în Europa de sud-est, printr-o abordare participativă. Această inițiativă dezvoltă cooperarea regională prin interacțiune și împărtășire de idei atât off-line, cât și online, prin intermediul platformei  web - www.childhub.org.

Platformă interactivă aduce împreună peste 1000 de profesioniști în protecția copilului din Europa și nu numai, făcând schimb de experiențe și cunoștințe, învățând unul de la celălalt, oferind și primind sprijinul necesar. Toți profesioniștii sunt bineveniți să te alături acestei comunități și să participe în diferite moduri. Astfel comunitatea va deveni mai puternică și influentă pentru a oferi cea mai bună protecţie copiilor.

Misiunea proiectului este de a echipa profesioniștii, cadrele universitare și factorii de decizie din domeniul protecției copilului cu instrumente de bune practici și tehnologii noi, pentru a avea un impact pozitiv asupra vieții a peste 500 000 de copii și familii din Europa de sud-est.

Plafotma online oferă profesioniștilor o gamă largă de servicii:

Învață și explorează - Știri, bibliotecă bogată, practici promițătoare, cursuri online, resurse pentru formatori, webinarii, videouri și multe alte materiale pentru studiu individual.

Conectează-te și fă schimb - Puteți deveni membru al comunității ChildHub, lua legătura cu alți profesioniști din regiune, comunica cu ei pe forum, discuta cazuri, să aflați ce evenimente vor avea loc și să participați la ele.

Află mai multe - Aplicați la posturile vacante, puneți orice întrebare profesională sau solicitați un sfat, trimiteți-ne sugestii, aflați cine suntem noi și partenerii, susținătorii și voluntarii noștri.

ChildHub este coordonat de oficiul regional al Terre des hommes din Budapesta şi implementat prin intermediul partenerilor din 8 ţări: Terre des hommes Moldova, Terre des hommes Albania, Terre des hommes Kosovo, Terre des homes Romania. Brave Phone (Croaţia), Know How Centre for Alternative Care for Children (Bulgaria), The Center for Youth Integration (Serbia), Save the Children North West Balkans (Bosnia şi Herţegovina).

www.childhub.org oferă resurse în 6 limbi: română, engleză, albaneză, bulgară, sârbo-croată-bosniacă, maghiară.

Pentru a primi pe e-mail știri și cele mai recente resurse ce țin de protecția copilului, abonați-vă la buletinul informativ Childhub, disponibil în engleză, română și celelalte limbi ale site-ului.

Acest proiect este finanțat de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, Uniunea Europeană, Fundația Oak, Terre des hommes și Kanton Zürich.
PROIECTE CURENTE

Terre des hommes Moldova implementează în perioada august 2020 - aprilie 2021, cu suportul UNICEF Moldova, proiectul „Eforturi comune pentru a combate bullying-ul în Moldova”, care își propune să contribuie la prevenirea și combaterea bullying-ului în școlile din Republica Moldova. Citeşte mai mult...
Scopul proiectului este de a fortifica sistemul de prevenire a delincvenței juvenile, precum și de a crea programe și servicii pentru copiii în conflict cu legea și copiii cu comportament deviant, care sunt sub vârsta răspunderii penale, prin intermediul schimbului de experiență și a valorificării bunelor practici existente în România în domeniul prevenirii delincvenței juvenile și lucrului cu copii care au un comportament deviant. Citeşte mai mult...
Citeşte mai mult...
Citeşte mai mult...
Proiectul îşi propune să transforme şcolile într-un mediu mai prietenos pentru familiile de romi, prin crearea unor servicii extraşcolare şi consolidarea capacităţilor profesioniştilor la nivel de comunitate. Citeşte mai mult...


Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te


     

 Acest site a fost creat în cadrul proiectului „Dezvoltarea unei abordări comune a copiilor” implementat de Reprezentanţa Fundaţiei Elveţiene „Terre des hommes – Lausanne” în Republica Moldova. Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţia de pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

 
© Terre des hommes Moldova 2013
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS