Română      Русскии


28.01.2022
Apel de propuneri de proiecte pentru sporirea gradului de implicare a structurilor societății civile locale din regiunile Cahul și Ungheni în promovarea egalității de gen, prevenirea violenței domestice și abilitarea fetelor/femeilor.
27.12.2021
„Te voi iubi, pozitiv(ă) sau negativ(ă).” Campania de promovare a modului sănătos de viață în 12 școli profesional-tehnice din țară
20.12.2021
Copiii vor să fie auziți. Cum construim relații armonioase între părinți și adolescenți?
17.12.2021
Adolescenții trebuie apreciați pentru reușitele lor. Cum pot încuraja părinții deciziile corecte la copiii adolescenți
16.12.2021
Cum comunic și cum soluționez conflictele cu copilul meu adolescent?

 

Prima pagină  »  Proiecte  »  Proiecte curente
PROIECTE CURENTE
Proiectul „Child Protection Hub pentru Europa de Sud-Est (ChildHub) - Centrul Regional de Resurse”

Child Protection Hub pentru Europa de sud-est sau ChildHub (Platforma pentru Protecția Copilului/Centrul Regional de Resurse) este o inițiativă regională care promovează îmbunătățirea continuă a practicilor și politicilor de protecție a copilului în Europa de sud-est, printr-o abordare participativă. Această inițiativă dezvoltă cooperarea regională prin interacțiune și împărtășire de idei atât off-line, cât și online, prin intermediul platformei  web - www.childhub.org.

Platformă interactivă aduce împreună peste 1000 de profesioniști în protecția copilului din Europa și nu numai, făcând schimb de experiențe și cunoștințe, învățând unul de la celălalt, oferind și primind sprijinul necesar. Toți profesioniștii sunt bineveniți să te alături acestei comunități și să participe în diferite moduri. Astfel comunitatea va deveni mai puternică și influentă pentru a oferi cea mai bună protecţie copiilor.

Misiunea proiectului este de a echipa profesioniștii, cadrele universitare și factorii de decizie din domeniul protecției copilului cu instrumente de bune practici și tehnologii noi, pentru a avea un impact pozitiv asupra vieții a peste 500 000 de copii și familii din Europa de sud-est.

Plafotma online oferă profesioniștilor o gamă largă de servicii:

Învață și explorează - Știri, bibliotecă bogată, practici promițătoare, cursuri online, resurse pentru formatori, webinarii, videouri și multe alte materiale pentru studiu individual.

Conectează-te și fă schimb - Puteți deveni membru al comunității ChildHub, lua legătura cu alți profesioniști din regiune, comunica cu ei pe forum, discuta cazuri, să aflați ce evenimente vor avea loc și să participați la ele.

Află mai multe - Aplicați la posturile vacante, puneți orice întrebare profesională sau solicitați un sfat, trimiteți-ne sugestii, aflați cine suntem noi și partenerii, susținătorii și voluntarii noștri.

ChildHub este coordonat de oficiul regional al Terre des hommes din Budapesta şi implementat prin intermediul partenerilor din 8 ţări: Terre des hommes Moldova, Terre des hommes Albania, Terre des hommes Kosovo, Terre des homes Romania. Brave Phone (Croaţia), Know How Centre for Alternative Care for Children (Bulgaria), The Center for Youth Integration (Serbia), Save the Children North West Balkans (Bosnia şi Herţegovina).

www.childhub.org oferă resurse în 6 limbi: română, engleză, albaneză, bulgară, sârbo-croată-bosniacă, maghiară.

Pentru a primi pe e-mail știri și cele mai recente resurse ce țin de protecția copilului, abonați-vă la buletinul informativ Childhub, disponibil în engleză, română și celelalte limbi ale site-ului.

Acest proiect este finanțat de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, Uniunea Europeană, Fundația Oak, Terre des hommes și Kanton Zürich.
PROIECTE CURENTE

Proiect finanțat în cadrul Proiectului EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF Moldova, în baza Acordului de Colaborare cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor). (iulie 2021 - septembrie 2022) Citeşte mai mult...
Terre des hommes Moldova implementează în perioada august 2020 - aprilie 2021, cu suportul UNICEF Moldova, proiectul „Eforturi comune pentru a combate bullying-ul în Moldova”, care își propune să contribuie la prevenirea și combaterea bullying-ului în școlile din Republica Moldova. Citeşte mai mult...
Scopul proiectului este de a fortifica sistemul de prevenire a delincvenței juvenile, precum și de a crea programe și servicii pentru copiii în conflict cu legea și copiii cu comportament deviant, care sunt sub vârsta răspunderii penale, prin intermediul schimbului de experiență și a valorificării bunelor practici existente în România în domeniul prevenirii delincvenței juvenile și lucrului cu copii care au un comportament deviant. Citeşte mai mult...
Citeşte mai mult...
Citeşte mai mult...
Proiectul îşi propune să transforme şcolile într-un mediu mai prietenos pentru familiile de romi, prin crearea unor servicii extraşcolare şi consolidarea capacităţilor profesioniştilor la nivel de comunitate. Citeşte mai mult...


Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te


     

 Acest site a fost creat în cadrul proiectului „Dezvoltarea unei abordări comune a copiilor” implementat de Reprezentanţa Fundaţiei Elveţiene „Terre des hommes – Lausanne” în Republica Moldova. Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţia de pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

 
© Terre des hommes Moldova 2013
Developed by Andrei Madan

 

PAGINA ÎN SUS