Română      Русскии

27.07.2021
Concurs de selectare a unei instituții/organizații care să găzduiască un „Laborator de alfabetizare digitală – LAD” pentru beneficiari din categoriile social vulnerabile, inclusiv pentru persoanele de etnie romă
03.06.2021
COPIII, ÎN DIALOG DESCHIS CU AUTORITĂȚILE, PROFESORII ȘI PĂRINȚII DESPRE O ȘCOALĂ FĂRĂ BULLYING
25.05.2021
Peste 3000 de elevi vor beneficia de programul inovativ JOBOTECA
21.05.2021
Lansarea proiectului JOBOTECA, un program pentru adolescenți și tineri
06.05.2021
„Explozie de emoții” pe Viber! Exprimă-ți emoțiile în comunicarea cu cei dragi prin stickerele colorate realizate de UNICEF și Terre des hommes Moldova
Discuții / Resurse

Pisica si Șoarecele

  1. Pisica si Șoarecele
  2. Scopul Jocului: Sa experimenteze colaborarea intre copii pentru a realiza o sarcina propusa; să dezvolte imaginația  
  3. Copiii se așează intr-un cerc. Ei pasează unul altuia o minge ‘șoarecele’. Mai apoi, animatorul aduce in cerc o a doua minge ‘pisica’. Copiii trebuie sa paseze ‘pisica’ in aceeași direcție cu ‘șoarecele’ , până când ‘pisica’ v ajunge din urma ‘șoarecele’. Când ‘pisicii’ ii reușește acest lucru, schimbați direcția astfel incit ‘pisica’ sa urmărească ‘șoarecele’ in partea opusa a cercului.
  4. In caz că sunt mulți copii, o a treia minge poate si introdusa in joc, ‘un alt șoarece’. Cu timpul când copii învață bine jocul ‘pisica’ se poate mișca în orice direcție. 

Am practicat jocul acesta cu elevii cl.IV si f. mult le-a placut. Copii au fost interesati de joc, distractiv. Succese in continuare!!!Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te
PAGINA ÎN SUS