Română      Русскии

13.09.2019
Școala viitorului este o școală liberă de violență și bullying
22.08.2019
Tineri, manageri ai Centrelor de tineret şi profesori vor dezvolta iniţiative de implicare civică pentru tinerii din 23 de raioane
15.08.2019
150 de copii, din 30 de școli din țară, vor deveni agenți ai schimbării pentru combaterea violenței
07.08.2019
Toți copiii trebuie să se simtă în siguranță și protejați în sport
17.07.2019
Elevi și profesorii din 30 de localități învață cum pot diminua violența în școală și comunitate

 

Discuții / Resurse

"Ca marmura"- atelier complementar 5-6 aprilie 2014

Materiale: hîrtie, culori acrilice sau pe ulei, pahare de plastic, un bol cu apă

Instrucţiune: În paharele pregătite se toarnă cîte un pic de apă, pe fundul paharelor. În cîte un pahar se amestecă cîte o culoare. Culorile create se toarnă în bolul cu apă.  Iniţial pot fi turnate două culori, apoi se mai adaugă şi altele în dependenţă de efectul de marmură care va fi creat.  Respectiv după prima amestecare de culori se înmoaie o foaie de hîrtie care preia culorile din bol, dînsa se lasă la uscat, după cum s-a înscris mai sus, se pot adăuga şi alte culori, respectiv se utilizează alte hîrtii care la fel  se lasă la uscat. Aceste hîrtii pot fi utilizate drept materiale în altă activitate creativă.

 

Notă

Tehnică asemănătoare- monotipie

Instrucţiuni: Pe o suprafaţă împermiabilă (lucioasă) se aplică goaş. Se ia o bucată de hîrtie care se plasează deasupra obţinîndu-se un desen sau o hîrtie –material.Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te


     

 Acest site a fost creat în cadrul proiectului „Dezvoltarea unei abordări comune a copiilor” implementat de Reprezentanţa Fundaţiei Elveţiene „Terre des hommes – Lausanne” în Republica Moldova. Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţia de pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

 
© Terre des hommes Moldova 2013
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS