Română      Русскии

17.12.2019
Atelier de follow-up: parteneriatele comunitare dezvoltate de Centrele de tineret, tineri voluntari și școli în 22 de raioane din țară
09.12.2019
Conferință de totalizare a proiectului privind protecția drepturilor minorităților etnice, realizat de Tdh Moldova
12.11.2019
Cadre didactice din 30 de comunități din țară au făcut schimb de bune practici în prevenirea și comaterea bullyingului în școli
07.11.2019
Networking, planuri de viitor și creativitate la tabăra de toamnă de antibullying pentru copii
18.10.2019
Drepturile copilului, prin ochii copiilor

 

Discuții / Resurse

"Ca marmura"- atelier complementar 5-6 aprilie 2014

Materiale: hîrtie, culori acrilice sau pe ulei, pahare de plastic, un bol cu apă

Instrucţiune: În paharele pregătite se toarnă cîte un pic de apă, pe fundul paharelor. În cîte un pahar se amestecă cîte o culoare. Culorile create se toarnă în bolul cu apă.  Iniţial pot fi turnate două culori, apoi se mai adaugă şi altele în dependenţă de efectul de marmură care va fi creat.  Respectiv după prima amestecare de culori se înmoaie o foaie de hîrtie care preia culorile din bol, dînsa se lasă la uscat, după cum s-a înscris mai sus, se pot adăuga şi alte culori, respectiv se utilizează alte hîrtii care la fel  se lasă la uscat. Aceste hîrtii pot fi utilizate drept materiale în altă activitate creativă.

 

Notă

Tehnică asemănătoare- monotipie

Instrucţiuni: Pe o suprafaţă împermiabilă (lucioasă) se aplică goaş. Se ia o bucată de hîrtie care se plasează deasupra obţinîndu-se un desen sau o hîrtie –material.Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te


     

 Acest site a fost creat în cadrul proiectului „Dezvoltarea unei abordări comune a copiilor” implementat de Reprezentanţa Fundaţiei Elveţiene „Terre des hommes – Lausanne” în Republica Moldova. Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţia de pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

 
© Terre des hommes Moldova 2013
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS