Română      Русскии

28.01.2022
Apel de propuneri de proiecte pentru sporirea gradului de implicare a structurilor societății civile locale din regiunile Cahul și Ungheni în promovarea egalității de gen, prevenirea violenței domestice și abilitarea fetelor/femeilor.
27.12.2021
„Te voi iubi, pozitiv(ă) sau negativ(ă).” Campania de promovare a modului sănătos de viață în 12 școli profesional-tehnice din țară
20.12.2021
Copiii vor să fie auziți. Cum construim relații armonioase între părinți și adolescenți?
17.12.2021
Adolescenții trebuie apreciați pentru reușitele lor. Cum pot încuraja părinții deciziile corecte la copiii adolescenți
16.12.2021
Cum comunic și cum soluționez conflictele cu copilul meu adolescent?

 

Discuții / Resurse

"Ca marmura"- atelier complementar 5-6 aprilie 2014

Materiale: hîrtie, culori acrilice sau pe ulei, pahare de plastic, un bol cu apă

Instrucţiune: În paharele pregătite se toarnă cîte un pic de apă, pe fundul paharelor. În cîte un pahar se amestecă cîte o culoare. Culorile create se toarnă în bolul cu apă.  Iniţial pot fi turnate două culori, apoi se mai adaugă şi altele în dependenţă de efectul de marmură care va fi creat.  Respectiv după prima amestecare de culori se înmoaie o foaie de hîrtie care preia culorile din bol, dînsa se lasă la uscat, după cum s-a înscris mai sus, se pot adăuga şi alte culori, respectiv se utilizează alte hîrtii care la fel  se lasă la uscat. Aceste hîrtii pot fi utilizate drept materiale în altă activitate creativă.

 

Notă

Tehnică asemănătoare- monotipie

Instrucţiuni: Pe o suprafaţă împermiabilă (lucioasă) se aplică goaş. Se ia o bucată de hîrtie care se plasează deasupra obţinîndu-se un desen sau o hîrtie –material.Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te


     

 Acest site a fost creat în cadrul proiectului „Dezvoltarea unei abordări comune a copiilor” implementat de Reprezentanţa Fundaţiei Elveţiene „Terre des hommes – Lausanne” în Republica Moldova. Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţia de pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

 
© Terre des hommes Moldova 2013
Developed by Andrei Madan

 

PAGINA ÎN SUS