Română      Русскии

17.12.2019
Atelier de follow-up: parteneriatele comunitare dezvoltate de Centrele de tineret, tineri voluntari și școli în 22 de raioane din țară
09.12.2019
Conferință de totalizare a proiectului privind protecția drepturilor minorităților etnice, realizat de Tdh Moldova
12.11.2019
Cadre didactice din 30 de comunități din țară au făcut schimb de bune practici în prevenirea și comaterea bullyingului în școli
07.11.2019
Networking, planuri de viitor și creativitate la tabăra de toamnă de antibullying pentru copii
18.10.2019
Drepturile copilului, prin ochii copiilor

 

Discuții / Resurse

"Tehnica ştampilei"- atelier complementar 5- 6 aprilie 2014

Materiale: poate fi utilizat orice material ce are o suprafaţă plată sau această suprafaţă  poate fi sculptată ( de ex. cartof etc.), hîrtie, acuarelă sau guaş.

Instrucţiuni: Dacă obiectul are suprafaţă plată , ca de  exemplu în cazul frunzei, dînsa poate fi utilizată fără a face schimbări asupra formei date. Frunza este vopsită pe o parte si se apasă cu această suprafaţă în jos asemeni mişcărilor realizate în procesul de ştampilare. Astfel poate fi creată o ramă pentru un desen sau o fortografie sau ştampilele  create pot fi decupate .

La fel poate fi utilizat şi cartoful însă dînsul are nevoie de crearea suprafeţei pentru ştampilă. Acest lucru poate fi obţinut prin utilizarea unei forme pentru copturi ,de exemplu, care se înfinge în cartof şi cu ajutorul cuţitului sunt excluse elementele adiţionale figurii. După care se realizează mişcări similare ca şi în cazul frunzii.Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te


     

 Acest site a fost creat în cadrul proiectului „Dezvoltarea unei abordări comune a copiilor” implementat de Reprezentanţa Fundaţiei Elveţiene „Terre des hommes – Lausanne” în Republica Moldova. Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţia de pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

 
© Terre des hommes Moldova 2013
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS