Română      Русскии

28.01.2022
Apel de propuneri de proiecte pentru sporirea gradului de implicare a structurilor societății civile locale din regiunile Cahul și Ungheni în promovarea egalității de gen, prevenirea violenței domestice și abilitarea fetelor/femeilor.
27.12.2021
„Te voi iubi, pozitiv(ă) sau negativ(ă).” Campania de promovare a modului sănătos de viață în 12 școli profesional-tehnice din țară
20.12.2021
Copiii vor să fie auziți. Cum construim relații armonioase între părinți și adolescenți?
17.12.2021
Adolescenții trebuie apreciați pentru reușitele lor. Cum pot încuraja părinții deciziile corecte la copiii adolescenți
16.12.2021
Cum comunic și cum soluționez conflictele cu copilul meu adolescent?

 

Discuții / Resurse

"Tehnica ştampilei"- atelier complementar 5- 6 aprilie 2014

Materiale: poate fi utilizat orice material ce are o suprafaţă plată sau această suprafaţă  poate fi sculptată ( de ex. cartof etc.), hîrtie, acuarelă sau guaş.

Instrucţiuni: Dacă obiectul are suprafaţă plată , ca de  exemplu în cazul frunzei, dînsa poate fi utilizată fără a face schimbări asupra formei date. Frunza este vopsită pe o parte si se apasă cu această suprafaţă în jos asemeni mişcărilor realizate în procesul de ştampilare. Astfel poate fi creată o ramă pentru un desen sau o fortografie sau ştampilele  create pot fi decupate .

La fel poate fi utilizat şi cartoful însă dînsul are nevoie de crearea suprafeţei pentru ştampilă. Acest lucru poate fi obţinut prin utilizarea unei forme pentru copturi ,de exemplu, care se înfinge în cartof şi cu ajutorul cuţitului sunt excluse elementele adiţionale figurii. După care se realizează mişcări similare ca şi în cazul frunzii.Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te


     

 Acest site a fost creat în cadrul proiectului „Dezvoltarea unei abordări comune a copiilor” implementat de Reprezentanţa Fundaţiei Elveţiene „Terre des hommes – Lausanne” în Republica Moldova. Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţia de pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

 
© Terre des hommes Moldova 2013
Developed by Andrei Madan

 

PAGINA ÎN SUS