Română      Русскии

13.09.2019
Școala viitorului este o școală liberă de violență și bullying
22.08.2019
Tineri, manageri ai Centrelor de tineret şi profesori vor dezvolta iniţiative de implicare civică pentru tinerii din 23 de raioane
15.08.2019
150 de copii, din 30 de școli din țară, vor deveni agenți ai schimbării pentru combaterea violenței
07.08.2019
Toți copiii trebuie să se simtă în siguranță și protejați în sport
17.07.2019
Elevi și profesorii din 30 de localități învață cum pot diminua violența în școală și comunitate

 

Discuții / Resurse

"Tehnica ştampilei"- atelier complementar 5- 6 aprilie 2014

Materiale: poate fi utilizat orice material ce are o suprafaţă plată sau această suprafaţă  poate fi sculptată ( de ex. cartof etc.), hîrtie, acuarelă sau guaş.

Instrucţiuni: Dacă obiectul are suprafaţă plată , ca de  exemplu în cazul frunzei, dînsa poate fi utilizată fără a face schimbări asupra formei date. Frunza este vopsită pe o parte si se apasă cu această suprafaţă în jos asemeni mişcărilor realizate în procesul de ştampilare. Astfel poate fi creată o ramă pentru un desen sau o fortografie sau ştampilele  create pot fi decupate .

La fel poate fi utilizat şi cartoful însă dînsul are nevoie de crearea suprafeţei pentru ştampilă. Acest lucru poate fi obţinut prin utilizarea unei forme pentru copturi ,de exemplu, care se înfinge în cartof şi cu ajutorul cuţitului sunt excluse elementele adiţionale figurii. După care se realizează mişcări similare ca şi în cazul frunzii.Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te


     

 Acest site a fost creat în cadrul proiectului „Dezvoltarea unei abordări comune a copiilor” implementat de Reprezentanţa Fundaţiei Elveţiene „Terre des hommes – Lausanne” în Republica Moldova. Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţia de pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

 
© Terre des hommes Moldova 2013
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS