Română      Русскии

13.09.2019
Școala viitorului este o școală liberă de violență și bullying
22.08.2019
Tineri, manageri ai Centrelor de tineret şi profesori vor dezvolta iniţiative de implicare civică pentru tinerii din 23 de raioane
15.08.2019
150 de copii, din 30 de școli din țară, vor deveni agenți ai schimbării pentru combaterea violenței
07.08.2019
Toți copiii trebuie să se simtă în siguranță și protejați în sport
17.07.2019
Elevi și profesorii din 30 de localități învață cum pot diminua violența în școală și comunitate

 

Discuții / Resurse

"Colaj prin rupere"- atelier complementar 5 - 6 aprilie 2014

Materiale: hîrtie colorată, clei PVA

Instrucţiune: Se pregăteşte o coală de hîrtie unde vor fi încleiate fiecare element al colajului.  Toate elementele nu sunt decupate ci rupte, deci dacă vom crea o broscuţă, atunci fiecare component va fi rupt cu mîna. Iniţial se pregăteşte elementul de volum mai mare care se încleie pe hîrtie, apoi pe rînd celelalte elemente care se asamblează sistemic creînd un element integru- în cazul nostru broscuţa.

Recomandări: Realizarea acestei tehnici în grupul de copii poate fi uşurată prin marcarea iniţială a unei tematci, în aşa fel încît copilul să-şi proiecteze iniţial o imagine. La fel pentru a micşora cheltuielile, cleiul poate fi creat de sinestătător, utilizîndu-se următoarele componente: făină, apă şi clei PVA.Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te


     

 Acest site a fost creat în cadrul proiectului „Dezvoltarea unei abordări comune a copiilor” implementat de Reprezentanţa Fundaţiei Elveţiene „Terre des hommes – Lausanne” în Republica Moldova. Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţia de pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

 
© Terre des hommes Moldova 2013
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS