Română      Русскии

17.12.2019
Atelier de follow-up: parteneriatele comunitare dezvoltate de Centrele de tineret, tineri voluntari și școli în 22 de raioane din țară
09.12.2019
Conferință de totalizare a proiectului privind protecția drepturilor minorităților etnice, realizat de Tdh Moldova
12.11.2019
Cadre didactice din 30 de comunități din țară au făcut schimb de bune practici în prevenirea și comaterea bullyingului în școli
07.11.2019
Networking, planuri de viitor și creativitate la tabăra de toamnă de antibullying pentru copii
18.10.2019
Drepturile copilului, prin ochii copiilor

 

Discuții / Resurse

"Colaj prin rupere"- atelier complementar 5 - 6 aprilie 2014

Materiale: hîrtie colorată, clei PVA

Instrucţiune: Se pregăteşte o coală de hîrtie unde vor fi încleiate fiecare element al colajului.  Toate elementele nu sunt decupate ci rupte, deci dacă vom crea o broscuţă, atunci fiecare component va fi rupt cu mîna. Iniţial se pregăteşte elementul de volum mai mare care se încleie pe hîrtie, apoi pe rînd celelalte elemente care se asamblează sistemic creînd un element integru- în cazul nostru broscuţa.

Recomandări: Realizarea acestei tehnici în grupul de copii poate fi uşurată prin marcarea iniţială a unei tematci, în aşa fel încît copilul să-şi proiecteze iniţial o imagine. La fel pentru a micşora cheltuielile, cleiul poate fi creat de sinestătător, utilizîndu-se următoarele componente: făină, apă şi clei PVA.Utilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te


     

 Acest site a fost creat în cadrul proiectului „Dezvoltarea unei abordări comune a copiilor” implementat de Reprezentanţa Fundaţiei Elveţiene „Terre des hommes – Lausanne” în Republica Moldova. Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţia de pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

 
© Terre des hommes Moldova 2013
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS