Română      Русскии

28.01.2022
Apel de propuneri de proiecte pentru sporirea gradului de implicare a structurilor societății civile locale din regiunile Cahul și Ungheni în promovarea egalității de gen, prevenirea violenței domestice și abilitarea fetelor/femeilor.
27.12.2021
„Te voi iubi, pozitiv(ă) sau negativ(ă).” Campania de promovare a modului sănătos de viață în 12 școli profesional-tehnice din țară
20.12.2021
Copiii vor să fie auziți. Cum construim relații armonioase între părinți și adolescenți?
17.12.2021
Adolescenții trebuie apreciați pentru reușitele lor. Cum pot încuraja părinții deciziile corecte la copiii adolescenți
16.12.2021
Cum comunic și cum soluționez conflictele cu copilul meu adolescent?

 

Discuții / Resurse

daca nu m-au anuntat si vad pe 28

daca nu sunt anutata pina la 27 mai,ora 18:00,dar caatare sunt inlista cistigatorilor ce va fi???premiul meu va fi acordat altui participant?zic asta caci pe mine nu m-au anuntata azi si ma tem tare.va rog,daca voi fi prin cei 100 de cistigatori va rog sa ma anuntati aici!va rog forte foarte tare caci am depus multa straduinta la acest concurs,vreau foarte mult sa cistig tableta si vreau sa am un viitor in domeniul avocaturii!!!!!!va rog din suflet!!!!

 

Materiale ataşate

va rog raspundeti-mi!!!

imi fac griji

 

Buna ziua. Am o intrebare: daca nu sunt anuntata astazi pina la orele 18:00, inseamna ca nu sunt printre cei 100 de cistigatori sau inca mai am sansa de a fi printre ei si de a fi anuntata miine? Va rog mult spuneti-mi...

pai eu asata am avut in vedere draga mea

 

daca nu ai fost contactata eri inseamna ca nu ai intrat in cei 100

unde trebuia sa fim contactati?

pai daca vor fi mai mult de 100 cistigatori cum ii va alege?

 

tu ai fost contactaat???

 

Si eu vreau sa stiu lista va rog foarte mult!

 

Buna ziua tuturor si va multumim pentru interes. Aici sunt rezultatele primei etape http://tdh-moldova.md/index.php?pag=page&id=714&l=roUtilizator (Email)
ParolăAi uitat parola?
Înregistrează-te


     

 Acest site a fost creat în cadrul proiectului „Dezvoltarea unei abordări comune a copiilor” implementat de Reprezentanţa Fundaţiei Elveţiene „Terre des hommes – Lausanne” în Republica Moldova. Proiectul este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Informaţia de pe site nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.

 
© Terre des hommes Moldova 2013
Developed by Andrei Madan

 

PAGINA ÎN SUS